Juoksukoulu sopii mainiosti niin ohjausta tarvitsevalle aloitelevalle lenkkeilijälle kuin tulostaan parantavalle kuntoilijalle, tavoitteenasi sitten 10 km, puolimaraton, maraton tai vaikkapa joku polkujuoksutapahtuma. Koulun aikana on tavoitteena oppia harjoittelemaan oikein kukin omalla tasollaan.

Osallistuminen sisältää:

- Valmentajan vetämät ohjatut harjoitukset pääsääntöisesti viikoittain, yleensä tiistaisin (vauhdintuntemus, tekniikka, yms).
- Henkilökohtaisen harjoitusohjelman sitä haluaville säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneille.
- Henkilökohtaisen keskusteluyhteyden ja suunnitelman sekä tämän läpikäymisen valmentajan kanssa.
- Luentoja, aiheina ovat esim. kestävyysharjoittelun perusteet, välineet ja varusteet, lihaskunto, ravinto ja kilpailuun valmistautuminen.
- Turun Urheiluliiton jäsenmaksun vuodelle 2021, joka oikeuttaa erikseen infottaviin alennuksiin seuran järjestämissä juoksutapahtumissa (Aurajoen yöjuoksu, Paavo Nurmi Marathon, PNM Trail, Ruissalojuoksut).
- Sykeohjatut tasotestit palautteineen, syksyllä alku- ja keväällä kontrollitesti.

Osallistumismaksu on ensikertalaisilta 300€ ja toista tai useampia kertoja mukana olevilta 210€.

Juoksukoulun rehtorina toimii ammattivalmentaja Pekka J. Lehtinen.

Toiminta alkaa tiistaina 27.10.2020 klo 18:00 (ja jatkuu elokuussa 2021 juostavaan Paavo Nurmi Marathoniin asti). Luennot pidetään osoitteessa Linnankatu 36 ja se on myös yleisin lähtöpaikka harjoituksia.Kulku joen puolelta rautaporteista sisälle, Myllysillan kaupungin puoleiselta sivulta.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Juoksuaika-tapahtumat
Jousitie 7, Piispanristi
044-5678256, info@paavonurmisports.fi
(c)2020, All Rights Reserved